Mawaddah Collection | Koleksi Cadar

Koleksi Cadar – Sweet Comfort, Beethoven, Cael Deon, Satinni, Westica, Eslene

*Contact* November 17, 2006

Assalamualaikum pelanggan yang dihormati,

Mulai 1 Mac 2007, website ini tidak akan digunakan lagi. Segala maklumat telah dipindahkan ke laman web baru iaitu http://cadarshop.com

Harap maklum…Jumpa di sana yer…:-D

 

93 Responses to “*Contact*”

  1. jasniza Berkata:

    Camaner kalau nak jadi ahli dan dapatkan katalog cadar nie semua?

  2. admin Berkata:

    hai jasniza…please check ur email…:-)

  3. NOra Berkata:

    Saya pun nak tahu camne nak jd ahli dan katalog ni………kat melaka ade stokist tak?????…..Kalo nak jadi stokist Bape Modal Yang diperlukan…Area melaka………..

  4. NOra Berkata:

    tak reply pun………..tgh tunggu ni…..

  5. admin Berkata:

    hai nora…saya dah hantar email pada u ; noraaziz2003@yahoo.com…dah 2 kali, ada dpt tak?

  6. lina suni Berkata:

    kat singapore ade stockist tak? cos I interested nak jadi ahli and the catalog. thanx

  7. admin Berkata:

    lina, saya dh jawab thru ur hotmail…check it out..:)

  8. Zai Berkata:

    hai puan…nak tanya lah..kalo saya nak dtg tgk terus kain nye mcm mana bleh x?…
    saya rasa x puas hati kalo hanya dpt tgk melalui katalog sahaja…saya duduk di petaling jaya…

    terima kasih…

  9. Zai Berkata:

    lagi satu soalan…mcm mana pulak dgn katil yg mempunyai tombol dihujungnya…harap puan bleh bantu saya bg cadangan untuk cadar yg sepatutnya….

  10. Tinie Berkata:

    Boleh bg alamt x?sy rasa nk dtg terus tgk cadar la

  11. Tinie Berkata:

    kalau sy dh byr mcmna nk make sure sy akan dapat cadar tu?

  12. admin Berkata:

    zai dan tinie…saya dah jawab soalan anda melalui email…:-)

  13. Curious Berkata:

    Saya tinggal di shah alam. if nak jadi ahli camner? ada stockist d shah alam x?

  14. admin Berkata:

    curious,
    check email yer…:-)

  15. Curious Berkata:

    blh bg alamat stokis? cara nak pergi sana dari shah alam (map)? blh pergi tgk cadar, beli dan jadi ahli terus.

  16. admin Berkata:

    curious,
    saya dah jawab soalan melalui email…:-)

  17. nurul Berkata:

    A’kum

    saya amat berminat untuk menjadi ahli, bagaimanakah cara bayarannya dan ada tak stokist di Kuantan.?

    terima kasih

  18. shyeye Berkata:

    Salam…nak tny la katalog tu setiap kali penghantaran kene byr rm10 ke? setiap bln ada katalog baru kan? area shah alam ada stokis ke?

  19. Sham Berkata:

    Saya cuma nak beli satu set aje. Tapi, puas hati kalau dapat tengok sendiri. You duduk area mana?.

  20. admin Berkata:

    Sham, check email yer…:-)

  21. rabitah Berkata:

    kalau I nak contact stokis tu direct boleh tak

    thanks

  22. admin Berkata:

    rabitah, check ur email please..:-)

  23. Aja Berkata:

    boleh dptkan contact stokis di Puchong??

  24. linda Berkata:

    kalau saya nak tengok sendiri cadar2 tu macam mana?boleh bagi kan alamat. Terima kasih

  25. Salbiah Berkata:

    Di sarawak ada stokis?

  26. ina Berkata:

    nak tahu kat Mana ada Cawangan Satinni Di sarawak
    please!!!!

  27. GHAN HWEE LING Berkata:

    HOW TO APPLY THE STOCKIST IN PARIT SULONG @
    PARIT RAJA (JOHOR BATU PAHAT STATE).
    THANKS YOU!

    • shahril Berkata:

      hai ghan. anda berminat menjadi stokis di parit raja sebagai stokis syarikat berjaya glassware. sila hubungi saya Shahril 019-656 7186.

  28. mia Berkata:

    kalau saya tinggal kat area ampang, stokis mana yang terdekat boleh saya pergi untuk jadi ahli dan senang nak pergi ambil barang2 tu. Thanks!..

  29. kama23 Berkata:

    saya berminat nak jadi ahli? cam ner yek?

    • shahril Berkata:

      anda berminat menjadi stokis di parit raja sebagai stokis syarikat berjaya glassware. sila hubungi saya Shahril 019-656 7186.

  30. kama23 Berkata:

    saya berminat nak jadi ahli? camner yek?

  31. neem Berkata:

    saya pong berminat nak jadi ahli? camner yek?

  32. lucy Berkata:

    bpa modal mun jadi stokist?????

  33. sam Berkata:

    salam sejahtera,saya ingin nak tanya kan,bagaimana cara nya jika saya nak jadi agent stokis Cael Deon?

  34. kristal Berkata:

    saya pun berminat gak nak jadi ahli. cemana yer? kalo stokist pulak berapa modal? ada training x?

  35. NINIE Berkata:

    salam sejahtera. Saya nak tahu camne nak jadi stokist satinni, cael deon,westica,oli dll.

  36. faza Berkata:

    cmner nak jd ahli untuk produk seperti ni???? kat kajang ader stokis kew???

  37. murni Berkata:

    saya berminat nak jadi ahli? cam ner yek? untuk pengetahuan saya berada sekitar kawasan butterworth penang.Di mana saya boleh register untuk menjadi ahli baru……dan berapa kosnya.tq

  38. murni Berkata:

    saya berminat nak jadi ahli? cam ner yek? untuk pengetahuan saya berada sekitar kawasan butterworth penang.Di mana saya boleh register untuk menjadi ahli baru……dan berapa kosnya.tq

  39. murni Berkata:

    boleh dapat alamat dan no tel stokist cael deon sekitar butterworth,penang

  40. catherine Berkata:

    i berminat jadi ahli di mana i boelh register untuk mejadi ahli?i berada di puchong

  41. fadzlina borhan Berkata:

    hai saya berminat macam yang lain nak jadi stokis dan ahli macamana caranya

  42. fadzlina borhan Berkata:

    saya tinggal di cheras kl

  43. esther Berkata:

    i berminat nak jadi stokist di teluk intan, berapa modal diperlukan? apa-apa prosedur yang perlu untuk jadikan stokist?

  44. iena Berkata:

    askum………mcmana nak jadi ahli yer? kat shah alam ada x?

  45. Ita Berkata:

    Salam…
    Saya berminat nak jadi pengedar/stokis di kawasan Raub Pahang…camane nak dapatkan katalog?Nak Jadi ahli?

  46. ayuzie Berkata:

    sy duk area kg baru..ada tak stokis satinni,cael deon,westica,oli kat are sini..kalau bleh nak join ahli.tq

  47. nuraisyah nafisah binti abdullah Berkata:

    saya berminat jadi ahli@agent barangan satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan sebagainya.tapi saya tak tahu bagaimana caranya?bole bantu saya?

  48. Noorma Berkata:

    Dah lama mencari barangan cael deon ni, mcm mana nk jadi ahli yer?

  49. joanne Berkata:

    saya berminat jadi ahli@agent barangan satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan sebagainya.tapi saya tak tahu bagaimana caranya? selalunya saya hanya order pakaian daripada catalog kawan saya.. dan berapa modal perniagaan membuka stokist ni..terima kasih.

  50. jeswin Berkata:

    Hi, i would like to become a member… please let me know how do i go about it..

    Thank you.

  51. nuraisyah nafisah binti abdullah Berkata:

    bagaimana jadi stokis barangan cael deon?

  52. henney Berkata:

    saya berminat nak buka stokis.berapakah modal dan bagaimana caranya .

  53. anie Berkata:

    haiii…sy berminat nk jadi stokis boleh bgtau macam mana..

  54. shashilla Berkata:

    dah lama sangat minat nak join ahli….tapi tak tahu cara nak daftar.

  55. jenny Berkata:

    how to be a stockiest? wat is de procedure?

  56. sarah Berkata:

    interest to be member…in one payment u can own many type of catalogue….do contact me…rose_insani85@yahoo.com

  57. azlina Berkata:

    salam,
    saya berminat untuk jadi ahli.camner yer caranya?

  58. ika Berkata:

    macamna nak jadi ahli satinni dan dapatkan semua katalog

  59. fauziah bt selamat Berkata:

    no 17 jalan bayu 2 taman seri bayu 86200 simpang renggam johor

  60. fauziah bt selamat Berkata:

    salam. pertanyaan untuk join ahli satinni dan rorine. Harap pihak tuan dan memaklumkan kepada saya mengenai perkara tersebut dengan menghubungi saya di 012-7395573 @ no 17 jalan bayu 2 taman seri bayu 86200 simpang renggam johor

  61. syadira Berkata:

    camna saya nak tgk katalog cadar ni

  62. syadira Berkata:

    camna nak tgk kalog cadar ni

  63. sham Berkata:

    bleh saya dpt alamat stokist di penang (island)? kalau bleh saya nak secepat mungkin………terima kasih

  64. masniah masazing Berkata:

    Saya tinggal di ampang di mana stockist yg terdekat boleh saya pergi utk menjadi ahli dan membuat tempahan

  65. huda revo Berkata:

    saya berminat jadi ahli@agent barangan satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan sebagainya.tapi saya tak tahu bagaimana caranya?bole bantu saya?

  66. mejellan Berkata:

    send me how to join satinni?

  67. surieyanie Berkata:

    sy berada di kajang, ada x stokis oli collection area kajang or bangi

  68. surieyanie Berkata:

    sy berada di kajang…ada x stokis oli collection area kajang or bangi

  69. Clarice Berkata:

    hi, sy nak jadi agent utk cael deon. tapi sy tak tahu area mana dkat dgn shah alam. sy tggl dkat seksyen 25, sri muda. bole beri alamat yg berdekatan dengan area sy spy lebih dkat dan mudah sy nak ulang alik. terima kasih. email sy bole, nt sy check dkat email. ok.

  70. krishnavenny Berkata:

    Dear admin,

    saya nak jadi member baru kat rawang area
    macam mane ?

    yg nie address saya
    h/p no:012-6195001
    No 7, Jalan 2B desa Kiambang
    48200 serendah,
    selangor darul ehsan

  71. krishnavenny Berkata:

    nak jadi memeber untuk satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan lain lain

    tq

  72. nor shakila bt ab majid Berkata:

    salam, saya nak tanya ada tak stokis area kajang atau semenyih?…dan bagaimana saya nak joint…tq

  73. farah Berkata:

    nk tanya..mcm maner kalau saya nak bukak stokist rorine?
    kat area kelantan..
    boleh bg tau cara2 nyer
    modal..?

  74. ieqa Berkata:

    saya duk area batu pahat…. mana stokis cael deon, satinni yang terdekat…

  75. Admin Berkata:

    I cannot read this page, I thought it was in regards to selling Islamic clothings. If so, Habibi Matrimonials is seeking Muslim Business Owners that would like to sell to fellow Muslims online for free. Just please visit our URL and sign up. We welcome every Muslim start-ups to big business, Insha Allah see you there.

  76. Lyla Berkata:

    saya berminat jadi ahli barangan satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan sebagainya.tapi saya tak tahu bagaimana caranya? boleh xplain cam ne?

  77. Anne Berkata:

    saya dah pergi ke laman web baru http//:cadarshop.com tapi website tu u punya ke?

  78. zainab zainal Berkata:

    bolekah saya dapatkan stokis di kawasan kuala lumpur, cheras

  79. masnurhabibah Berkata:

    boleh saya tau alamat stokis kat area ampang dan cheras?

  80. effa Berkata:

    saya berminat nak jadi ahli

  81. I like it whenever people get together and share opinions.

    Great website, continue the good work!

  82. aza Berkata:

    Mcmana saya nak buka stokis? nak brhubung dgn siapa? nak masukan brg2 dlm kedai saya mcmana, saya brminat krn permintaan tinggi kat tmpat saya..di felda chiku3 gua musang kelantan,

  83. Yes! Finally someone writes about bain consulting case practice.

  84. After going over a handful of the blog posts on your website, I truly appreciate
    your technique of writing a blog. I added it to my bookmark site list and will be checking back soon.
    Take a look at my web site too and let me know what you think.

  85. Mauricio Berkata:

    Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of the post I realized it’s new to me.
    Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

  86. Margherita Berkata:

    After looking at a handful of the blog posts on your
    web site, I honestly like your way of blogging. I book
    marked it to my bookmark website list and will be checking
    back soon. Please check out my web site too and let me know what you think.

  87. WOW just what I was searching for. Came here by searching for christian
    relationship advice

  88. It’s genuinely very complex in this active life to listen news on Television, thus I only use the web for that purpose, and obtain the latest news.

  89. Attractive component to content. I just stumbled upon your web site and in accession
    capital to ssay that I acquire actually loved account your blog posts.
    Any way I will bbe subscribing to your augment or even I fulfillment you get right
    of entry to constantly rapidly.

  90. aslamiah Berkata:

    nak jadi dealer…hubungi saya ye


Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.