Mawaddah Collection | Koleksi Cadar

Koleksi Cadar – Sweet Comfort, Beethoven, Cael Deon, Satinni, Westica, Eslene

*Contact* November 17, 2006

Assalamualaikum pelanggan yang dihormati,

Mulai 1 Mac 2007, website ini tidak akan digunakan lagi. Segala maklumat telah dipindahkan ke laman web baru iaitu http://cadarshop.com

Harap maklum…Jumpa di sana yer…:-D

 

96 Responses to “*Contact*”

  1. jasniza Says:

    Camaner kalau nak jadi ahli dan dapatkan katalog cadar nie semua?

  2. admin Says:

    hai jasniza…please check ur email…:-)

  3. NOra Says:

    Saya pun nak tahu camne nak jd ahli dan katalog ni………kat melaka ade stokist tak?????…..Kalo nak jadi stokist Bape Modal Yang diperlukan…Area melaka………..

  4. NOra Says:

    tak reply pun………..tgh tunggu ni…..

  5. admin Says:

    hai nora…saya dah hantar email pada u ; noraaziz2003@yahoo.com…dah 2 kali, ada dpt tak?

  6. lina suni Says:

    kat singapore ade stockist tak? cos I interested nak jadi ahli and the catalog. thanx

  7. admin Says:

    lina, saya dh jawab thru ur hotmail…check it out..:)

  8. Zai Says:

    hai puan…nak tanya lah..kalo saya nak dtg tgk terus kain nye mcm mana bleh x?…
    saya rasa x puas hati kalo hanya dpt tgk melalui katalog sahaja…saya duduk di petaling jaya…

    terima kasih…

  9. Zai Says:

    lagi satu soalan…mcm mana pulak dgn katil yg mempunyai tombol dihujungnya…harap puan bleh bantu saya bg cadangan untuk cadar yg sepatutnya….

  10. Tinie Says:

    Boleh bg alamt x?sy rasa nk dtg terus tgk cadar la

  11. Tinie Says:

    kalau sy dh byr mcmna nk make sure sy akan dapat cadar tu?

  12. admin Says:

    zai dan tinie…saya dah jawab soalan anda melalui email…:-)

  13. Curious Says:

    Saya tinggal di shah alam. if nak jadi ahli camner? ada stockist d shah alam x?

  14. admin Says:

    curious,
    check email yer…:-)

  15. Curious Says:

    blh bg alamat stokis? cara nak pergi sana dari shah alam (map)? blh pergi tgk cadar, beli dan jadi ahli terus.

  16. admin Says:

    curious,
    saya dah jawab soalan melalui email…:-)

  17. nurul Says:

    A’kum

    saya amat berminat untuk menjadi ahli, bagaimanakah cara bayarannya dan ada tak stokist di Kuantan.?

    terima kasih

  18. shyeye Says:

    Salam…nak tny la katalog tu setiap kali penghantaran kene byr rm10 ke? setiap bln ada katalog baru kan? area shah alam ada stokis ke?

  19. Sham Says:

    Saya cuma nak beli satu set aje. Tapi, puas hati kalau dapat tengok sendiri. You duduk area mana?.

  20. admin Says:

    Sham, check email yer…:-)

  21. rabitah Says:

    kalau I nak contact stokis tu direct boleh tak

    thanks

  22. admin Says:

    rabitah, check ur email please..:-)

  23. Aja Says:

    boleh dptkan contact stokis di Puchong??

  24. linda Says:

    kalau saya nak tengok sendiri cadar2 tu macam mana?boleh bagi kan alamat. Terima kasih

  25. Salbiah Says:

    Di sarawak ada stokis?

  26. ina Says:

    nak tahu kat Mana ada Cawangan Satinni Di sarawak
    please!!!!

  27. GHAN HWEE LING Says:

    HOW TO APPLY THE STOCKIST IN PARIT SULONG @
    PARIT RAJA (JOHOR BATU PAHAT STATE).
    THANKS YOU!

    • shahril Says:

      hai ghan. anda berminat menjadi stokis di parit raja sebagai stokis syarikat berjaya glassware. sila hubungi saya Shahril 019-656 7186.

  28. mia Says:

    kalau saya tinggal kat area ampang, stokis mana yang terdekat boleh saya pergi untuk jadi ahli dan senang nak pergi ambil barang2 tu. Thanks!..

  29. kama23 Says:

    saya berminat nak jadi ahli? cam ner yek?

    • shahril Says:

      anda berminat menjadi stokis di parit raja sebagai stokis syarikat berjaya glassware. sila hubungi saya Shahril 019-656 7186.

  30. kama23 Says:

    saya berminat nak jadi ahli? camner yek?

  31. neem Says:

    saya pong berminat nak jadi ahli? camner yek?

  32. lucy Says:

    bpa modal mun jadi stokist?????

  33. sam Says:

    salam sejahtera,saya ingin nak tanya kan,bagaimana cara nya jika saya nak jadi agent stokis Cael Deon?

  34. kristal Says:

    saya pun berminat gak nak jadi ahli. cemana yer? kalo stokist pulak berapa modal? ada training x?

  35. NINIE Says:

    salam sejahtera. Saya nak tahu camne nak jadi stokist satinni, cael deon,westica,oli dll.

  36. faza Says:

    cmner nak jd ahli untuk produk seperti ni???? kat kajang ader stokis kew???

  37. murni Says:

    saya berminat nak jadi ahli? cam ner yek? untuk pengetahuan saya berada sekitar kawasan butterworth penang.Di mana saya boleh register untuk menjadi ahli baru……dan berapa kosnya.tq

  38. murni Says:

    saya berminat nak jadi ahli? cam ner yek? untuk pengetahuan saya berada sekitar kawasan butterworth penang.Di mana saya boleh register untuk menjadi ahli baru……dan berapa kosnya.tq

  39. murni Says:

    boleh dapat alamat dan no tel stokist cael deon sekitar butterworth,penang

  40. catherine Says:

    i berminat jadi ahli di mana i boelh register untuk mejadi ahli?i berada di puchong

  41. fadzlina borhan Says:

    hai saya berminat macam yang lain nak jadi stokis dan ahli macamana caranya

  42. fadzlina borhan Says:

    saya tinggal di cheras kl

  43. esther Says:

    i berminat nak jadi stokist di teluk intan, berapa modal diperlukan? apa-apa prosedur yang perlu untuk jadikan stokist?

  44. iena Says:

    askum………mcmana nak jadi ahli yer? kat shah alam ada x?

  45. Ita Says:

    Salam…
    Saya berminat nak jadi pengedar/stokis di kawasan Raub Pahang…camane nak dapatkan katalog?Nak Jadi ahli?

  46. ayuzie Says:

    sy duk area kg baru..ada tak stokis satinni,cael deon,westica,oli kat are sini..kalau bleh nak join ahli.tq

  47. nuraisyah nafisah binti abdullah Says:

    saya berminat jadi ahli@agent barangan satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan sebagainya.tapi saya tak tahu bagaimana caranya?bole bantu saya?

  48. Noorma Says:

    Dah lama mencari barangan cael deon ni, mcm mana nk jadi ahli yer?

  49. joanne Says:

    saya berminat jadi ahli@agent barangan satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan sebagainya.tapi saya tak tahu bagaimana caranya? selalunya saya hanya order pakaian daripada catalog kawan saya.. dan berapa modal perniagaan membuka stokist ni..terima kasih.

  50. jeswin Says:

    Hi, i would like to become a member… please let me know how do i go about it..

    Thank you.

  51. nuraisyah nafisah binti abdullah Says:

    bagaimana jadi stokis barangan cael deon?

  52. henney Says:

    saya berminat nak buka stokis.berapakah modal dan bagaimana caranya .

  53. anie Says:

    haiii…sy berminat nk jadi stokis boleh bgtau macam mana..

  54. shashilla Says:

    dah lama sangat minat nak join ahli….tapi tak tahu cara nak daftar.

  55. jenny Says:

    how to be a stockiest? wat is de procedure?

  56. sarah Says:

    interest to be member…in one payment u can own many type of catalogue….do contact me…rose_insani85@yahoo.com

  57. azlina Says:

    salam,
    saya berminat untuk jadi ahli.camner yer caranya?

  58. ika Says:

    macamna nak jadi ahli satinni dan dapatkan semua katalog

  59. fauziah bt selamat Says:

    no 17 jalan bayu 2 taman seri bayu 86200 simpang renggam johor

  60. fauziah bt selamat Says:

    salam. pertanyaan untuk join ahli satinni dan rorine. Harap pihak tuan dan memaklumkan kepada saya mengenai perkara tersebut dengan menghubungi saya di 012-7395573 @ no 17 jalan bayu 2 taman seri bayu 86200 simpang renggam johor

  61. syadira Says:

    camna saya nak tgk katalog cadar ni

  62. syadira Says:

    camna nak tgk kalog cadar ni

  63. sham Says:

    bleh saya dpt alamat stokist di penang (island)? kalau bleh saya nak secepat mungkin………terima kasih

  64. masniah masazing Says:

    Saya tinggal di ampang di mana stockist yg terdekat boleh saya pergi utk menjadi ahli dan membuat tempahan

  65. huda revo Says:

    saya berminat jadi ahli@agent barangan satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan sebagainya.tapi saya tak tahu bagaimana caranya?bole bantu saya?

  66. mejellan Says:

    send me how to join satinni?

  67. surieyanie Says:

    sy berada di kajang, ada x stokis oli collection area kajang or bangi

  68. surieyanie Says:

    sy berada di kajang…ada x stokis oli collection area kajang or bangi

  69. Clarice Says:

    hi, sy nak jadi agent utk cael deon. tapi sy tak tahu area mana dkat dgn shah alam. sy tggl dkat seksyen 25, sri muda. bole beri alamat yg berdekatan dengan area sy spy lebih dkat dan mudah sy nak ulang alik. terima kasih. email sy bole, nt sy check dkat email. ok.

  70. krishnavenny Says:

    Dear admin,

    saya nak jadi member baru kat rawang area
    macam mane ?

    yg nie address saya
    h/p no:012-6195001
    No 7, Jalan 2B desa Kiambang
    48200 serendah,
    selangor darul ehsan

  71. krishnavenny Says:

    nak jadi memeber untuk satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan lain lain

    tq

  72. nor shakila bt ab majid Says:

    salam, saya nak tanya ada tak stokis area kajang atau semenyih?…dan bagaimana saya nak joint…tq

  73. farah Says:

    nk tanya..mcm maner kalau saya nak bukak stokist rorine?
    kat area kelantan..
    boleh bg tau cara2 nyer
    modal..?

  74. ieqa Says:

    saya duk area batu pahat…. mana stokis cael deon, satinni yang terdekat…

  75. Admin Says:

    I cannot read this page, I thought it was in regards to selling Islamic clothings. If so, Habibi Matrimonials is seeking Muslim Business Owners that would like to sell to fellow Muslims online for free. Just please visit our URL and sign up. We welcome every Muslim start-ups to big business, Insha Allah see you there.

  76. Lyla Says:

    saya berminat jadi ahli barangan satinni, caelDeon,angel court,vinlee,latina dan sebagainya.tapi saya tak tahu bagaimana caranya? boleh xplain cam ne?

  77. Anne Says:

    saya dah pergi ke laman web baru http//:cadarshop.com tapi website tu u punya ke?

  78. zainab zainal Says:

    bolekah saya dapatkan stokis di kawasan kuala lumpur, cheras

  79. masnurhabibah Says:

    boleh saya tau alamat stokis kat area ampang dan cheras?

  80. effa Says:

    saya berminat nak jadi ahli

  81. I like it whenever people get together and share opinions.

    Great website, continue the good work!

  82. aza Says:

    Mcmana saya nak buka stokis? nak brhubung dgn siapa? nak masukan brg2 dlm kedai saya mcmana, saya brminat krn permintaan tinggi kat tmpat saya..di felda chiku3 gua musang kelantan,

  83. Yes! Finally someone writes about bain consulting case practice.

  84. After going over a handful of the blog posts on your website, I truly appreciate
    your technique of writing a blog. I added it to my bookmark site list and will be checking back soon.
    Take a look at my web site too and let me know what you think.

  85. Mauricio Says:

    Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of the post I realized it’s new to me.
    Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

  86. Margherita Says:

    After looking at a handful of the blog posts on your
    web site, I honestly like your way of blogging. I book
    marked it to my bookmark website list and will be checking
    back soon. Please check out my web site too and let me know what you think.

  87. WOW just what I was searching for. Came here by searching for christian
    relationship advice

  88. It’s genuinely very complex in this active life to listen news on Television, thus I only use the web for that purpose, and obtain the latest news.

  89. Attractive component to content. I just stumbled upon your web site and in accession
    capital to ssay that I acquire actually loved account your blog posts.
    Any way I will bbe subscribing to your augment or even I fulfillment you get right
    of entry to constantly rapidly.

  90. aslamiah Says:

    nak jadi dealer…hubungi saya ye

  91. wanda sari Says:

    Saya nak dtg trusvkat kedai cael deon.. cmn ye??

  92. Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
    A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out.
    Please let me know where you got your design. Thanks a lot


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.